CONTACT US

Kin-Tribe is een online shopping-website met handgemaakte producten geïmporteerd uit Azië. Ob (Thailand) en Ima (Holland) reisden beiden veel en ontmoetten elkaar jaren geleden op een van hun businesstrips. De winkel is opgericht met het idee om lifestyle producten te verkopen voor persoonlijke bescherming.

 

Onze producten zijn 100% met de hand gemaakt door de bekwame lokale mensen van een kleine en middelgrote onderneming.

 

In Azië worden al jaren gezichtsmaskers gebruikt uit respect voor uw medemens. Dat was ons uitgangspunt. De cirkel van bescherming. Maak verbinding en bescherm elkaar. Veilig voor jou / veilig voor mij. We bieden hoogwaardige producten met een eerlijke prijs betaalbaar voor iedereen.

 

Diensten en wholesale: Omdat we veel zakenpartners hebben van kleine en middelgrote ondernemingen, kunnen we handgemaakte producten leveren voor u bedrijf. Neem contact met ons op via info@kin-tribe.com voor meer informatie over de services.

 

Service na verkoop:  Vanwege hygiëne hebben we geen beleid voor het retourneren / terugbetalen / ruilen van de producten. Alle producten met kwaliteitsproblemen, neem  gerust contact met ons op. We zullen van geval tot geval bekijken.

 

Privacy en veiligheid: We zijn ons ervan bewust dat uw gegevensprivacy erg belangrijk is. Uw persoonlijke gegevens worden veilig en vertrouwelijk beschermd. Zorg ervoor dat uw betaling wordt gedaan volgens onze betalingsmethode.

 

Stay Safe in the tribe!

 

© 2023 by NOUS. Proudly created with Wix.com